B.B.M. REAL ESTATE

Medulin i Medulinska rivijera

Medulin se nalazi na listi vodećih središta Istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih Jadranskih odmarališta. Dinamičan razvoj ovog nekoć malog ribarskoga sela, omogućili su izniman položaj i blaga, mediteranska klima. Posjetitelji Medulina mogu uživati u mirnom i jedinstvenom pejzažu, ili provesti dinamičan odmor, uz izvrsnu ponudu ovog turističkoga središta. Idealan za sve vodene sportove, ali možete uživati i u svim drugim sportsko-rekreativnim aktivnostima zahvaljujući blagoj zimi, mediteranskoj klimi, te bogatoj sportskoj infrastrukturi.

Medulinski restorani zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima svojom ponudom maštovitih jela.
Kušajte specijalitete od jadranskih riba, rakova i školjaka, istarski pršut, proljetne delicije s divljim šparugama te jesenske gastro-kreacije afrodizijačkog tartufa. Somelijeri preporučuju Istarsku malvaziju, Chardonnay, Pinot bijeli i sivi od bijelih, a Teran, Merlot i Cabarnet sauvignon od crvenih vina.

U Medulinu kroz cijelu godinu rade banka, bankomati, pošta, liječničke ordinacije, ljekarna, ribarnica, praonica automobila, niz prodavaonica i restorana, suvenirnice, zlatarne, frizerski saloni, galerije. Zabava je raznolika, od noćnih klubova koje rade do jutra, brojnih beach barova, kafića, te ljetnih terasa i raznih animacijskih klubova za velike i male. Za vaše najmlađe, u Medulinu su 2 vrtića i osnovna škola.

Medulin i Medulinska rivijera
Medulin i Medulinska rivijera
Medulin i Medulinska rivijera

Kako do Medulina?

Aerodrom je udaljen svega 13 kilometara, Istarski ipsilon 4 km s direktnim izlazom
Želeljeznički i autobusni kolodvor: Pula 10 km
Brodom: Pula 10 km

Dolazite li osobnim automobilom:
sa zapada : Trst - Kopar - Pula - Medulin
sa sjevera : Villach - Ljubljana - Kopar - Pula - Medulin
sa istoka : Zagreb - Rijeka - Tunel Učka - Pula - Medulin

Osim Medulina, Medulinskoj rivijeri pripadaju i Pomer, Premantura, Banjole, Pješčana Uvala, Vinkuran te jedinstveni park prirode Rt Kamenjak.
Ne propustite pogledati našu ponudu nekretnina u Medulinu!