B.B.M. REAL ESTATE

Kuća - Pula, Pula (01024)

Preuzmite expose

370.000 €2.775.000 Kn

OPIS NEKRETNINE

Veruda Porat, kuća na prodaju.
+PRILIKA.
Na izvrsnoj lokaciji u Puli, na Verudi Porat, na prodaju je uređena i opremljena kuća apartmanskog tipa.
Ova kuća u nizu se sastoji od 4 zasebna apartmana. Na prvoj etaži su 2 jednosobna apartmana, manji apartman ima izlaz na terasu ispred objekta, dok veći apartman ima izlaz na prostrano dvorište. Oba se sastoje od dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonom i spavaćom sobom. Vanjsko stubište vodi do 2. etaže gdje je smješten veći apartman koji se sastoji od velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, velikog kupatila, 2 spavaće sobe, spremišta, balkona i posebnog izlaza na prostrano dvorište. Na 3. etaži je apartman koji se sastoji od velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, velikog kupatila, 2 spavaće sobe i balkona s kojeg se pruža pogled na grad.
Kuća je u odličnom stanju, uređena i opremljena, i kao takva se prodaje. Apartmani su kategorizirani i donose izvrstan prihod ukoliko se budući kupac želi baviti turističkim najmom.
Ne propustitie pogledati!!!

Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe, prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima sa ovih stranica, sve informacije je potrebno provjeriti u našoj agenciji.

KONTAKTIRAJTE AGENTA